Fijn | het tekstbureau+

De ervaren copywriter met een voorliefde voor duurzaamheid,  verantwoord ondernemen en maatschappelijke onderwerpen. Werkt graag voor grote en kleine merken en organisaties. B2B en B2C. Long en short copy. Brand story, content, social media, tenders, persberichten, sales funnels, customer journey, interviews, nieuwsbrieven, artikelen, webteksten, brochures, jaarverslagen. En zo.

Over Stella Damstra

Ik ben een ervaren copywriter met een voorliefde voor duurzaamheid, verantwoord ondernemen en maatschappelijke onderwerpen. Voor grote en kleine merken en organisaties. B2B en B2C. Long en short copy. Brand story, content, social media, tenders, persberichten, sales funnels, customer journey, interviews, nieuwsbrieven, artikelen, webteksten, brochures, jaarverslagen. En zo. Als ik niet met woorden aan het stoeien ben, zit ik waarschijnlijk op de racefiets, werk ik in de moestuin of lig ik in een hangmat met een goed boek. Of ik werk aan een boek, dat kan ook.

Waarom je mij moet hebben

Ik was ooit communicatie-adviseur
Mijn eerste baan was als projectmanager bij reclamebureaus en daarna een tijdje zelfstandig communicatie-adviseur. Dat schakelt makkelijk als het project breder is dan louter tekst. En ik kan dus met een planning werken.

Weinig praten, veel poetsen

Ik heb een broertje dood aan lang vergaderen of oeverloos overleggen. Ik ben liever aan het tikken. Uiteraard pas nadat we een strakke briefing hebben afgestemd, dat wel.

Ik ken veel mensen

Na een dikke twintig jaar in reclame, marketing en communicatie ken ik ondertussen niet alleen het klappen van de zweep, maar ook veel knettergoede mensen in aanverwante disciplines. Die kan ik inzetten wanneer nodig.

Duurzame doelen

Fijn draagt een steentje bij aan de werelddoelen voor duurzame ontwikkeling. De energie voor mijn kantoor komt van de zonnepanelen op het dak. Mijn auto is volledig elektrisch. Gas komt groen van Greenchoice. Relatiegeschenken zijn steeds vaker duurzaam en groen (Trees for All, webshop WNF). Ik ben beschermer van het Utrechts Landschap, donateur van Wakker Dier en geef ieder jaar aan wisselende goede doelen in Kenia (met name gericht op onderwijs voor meisjes).