Fijn | het tekstbureau+

De ervaren copywriter met een voorliefde voor duurzaamheid,  verantwoord ondernemen en maatschappelijke onderwerpen. Werkt graag voor grote en kleine merken en organisaties. B2B en B2C. Long en short copy. Brand story, content, social media, tenders, persberichten, sales funnels, customer journey, interviews, nieuwsbrieven, artikelen, webteksten, brochures, jaarverslagen. En zo.

“Hoe bevalt je Color ’n Glow 3D?”

Mijn grootste ergernis van 2015? Die groeiende stroom standaard verzoeken om reviews van webwinkels. Na iedere online geshopte paperclip krijg ik tegenwoordig een mail met de vraag om mijn aankoop te beoordelen. Daar help ik de winkel mee om nóg beter te worden. En andere consumenten om hun keuze eenvoudiger te maken. Serieus?

Hou ermee op, val me niet lastig en kaap mijn tijd niet langer dan nodig is. Het grote voordeel van online winkelen is dat het efficiënt is.

Ik haak af bij ingewikkelde bestelformulieren of onhandige betaalmethoden. Omdat ik wel wat beters te doen heb. En ik heb dus ook wel wat beters te doen dan mijn mailbox steeds vol te laten lopen met die onzinnige beoordelingsverzoeken.

Zullen we afspreken dat ik tevreden ben als je merkt dat ik nog eens terug kom? En dat je van me hoort als er iets aan schort? Dan blijf ik waarschijnlijk het langste klant.

Stella