Fijn | het tekstbureau+

De ervaren copywriter met een voorliefde voor duurzaamheid,  verantwoord ondernemen en maatschappelijke onderwerpen. Werkt graag voor grote en kleine merken en organisaties. B2B en B2C. Long en short copy. Brand story, content, social media, tenders, persberichten, sales funnels, customer journey, interviews, nieuwsbrieven, artikelen, webteksten, brochures, jaarverslagen. En zo.

Copywriter én auteur

In september 2018 kwam mijn boek ‘Weg van haar’ uit bij Orlando Uitgevers. Het vertelt mijn persoonlijke verhaal over hoe ik moeder werd met de adoptie van mijn dochter. En hoe het daarna maar niet leek te lukken om een band op te bouwen en de moederliefde te laten stromen.

Het uitgeven van het boek was ongelofelijk leuk én ongelofelijk spannend. Dat taboevolle verhaal ging de wereld in. Mensen konden er opeens van alles van vinden.

Hartverwarmend en trotsmakend zijn dan ook de lovende reacties die mijn mailbox nog steeds wekelijks vullen.

Met hart en ziel ben en blijf ik copywriter. En ik pronk zo nu en dan even met die titel auteur. Gewoon, omdat het kan.

=

Het boek in de media:

“Goudeerlijk, soms pijnlijk, niet sentimenteel, en vooral hartverwarmend. Het krijgt je stil.”De Limburger

“Dit verhaal pakt je bij de kladden. Je wil weten of het goed komt en lees het boek in een ruk uit.” – Adoptie Magazine

Levensverhaal in Jan Magazine

Stella