Het Grote Groentegevecht

Ik heb een flinke tuin en wilde daar al jaren best wat mee. Ik houd van goed en gezond eten, dus een moestuin ligt voor de hand. Maar ik ben niet van het geneuzel met radijsjes en worteltjes voor de kinderen. (Mijn dochter moet ik trouwens omkopen om überhaupt een vinger in de tuin uit te steken.) Ik ben ook niet zo’n fanatieke tuinier zoals in het geweldige BBC-programma Gardener’s World. Ik  werk als zelfstandig ondernemer, sport graag en veel, heb dus een dochter en ik lig zo nu en dan liever in een luie ligstoel in die tuin. Moestuinplannen sneuvelden dus steeds in goede bedoelingen.

Dat kan anders. Ik maak er een uitdaging aan mezelf van: Het Grote Groentegevecht. Moestuinieren tussen de bedrijven door. De uitdaging is zoveel mogelijk eetbare kilo’s groente per m2 te oogsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *